Actueel

Themadiensten "levensvragen 2.0" van start

Elke eerste zondagmiddag van de maand kerkdienst in de Ontmoetingskerk in Zevenaar.

Hoe ga ik om met verlies? Waarvoor leef ik? Op welke manier krijg ik meer zelfvertrouwen? Over dit soort levensvragen ging het in het afgelopen jaar. In de komende maanden is er een nieuwe serie themadiensten in de Ontmoetingskerk in Zevenaar, georganiseerd door de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt.

Waarvoor leef ik? Vrijwel ieder mens denkt daar weleens over na. Gaat het om een fijn leven met veel spullen en vakanties? Om familie? Om geld? Gaat het om nieuwe ervaringen? Pastor Rob Nijhoff gaat op levensvragen in door uit te zoeken hoe Jezus hiermee omgaat. Iedereen die deze levensvragen herkent, is van harte welkom.

In december 2019 en de eerste helft 2020 zijn er diensten over de volgende thema‘s:

Elke eerste zondag van de maand is er een middagdienst in Zevenaar. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De diensten worden gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Dokter Honigstraat. De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp komt gewoonlijk bijeen in de SoW / Witte kapel in Duiven. Omdat het een streekgemeente is, organiseert ze ook bijeenkomsten in andere plaatsen in de regio.

Iedereen is van harte welkom in zowel de diensten in Zevenaar als de overige diensten in Duiven. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. "Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf", vertelt dominee Rob Nijhoff. Met de bijeenkomsten hoopt Nijhoff dat mensen zich laten prikkelen om stil te staan bij wat je soms echt bezig kan houden. "En dan op een hoopvolle manier. Serieus hierover nadenken, kan je helpen zelfstandiger en steviger in het leven te staan."

De Ontmoetingskerk bevindt zich in het centrum van Zevenaar. Er is parkeergelegenheid op het Masiusplein (dit is tegenover de Action). Als u de parkeerplaats verlaat naast de Coop dan komt u uit op de Dokter Honigstraat en de Ontmoetingskerk. Parkeren is gratis op zondag.

Locatie Ontmoetingskerk


Blog Rob Nijhoff

Ds. Rob Nijhoff blogt over wat hij tegenkomt en over wat hem bezighoudt. Hij is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Duiven-Velp.

Blog Datum (bestandsgrootte)
2019-12-14 Lege plekken in december
14-12-2019 (110 kb)
Een Lege Plek in de donkere dagen voor Kerst Kerstmarkten. Ze waaien steeds meer over uit Duitsland. Lukt het om in die drukte de lege plekken in je leven te ontvluchten die je in december extra voelt? Mijn vrouw en ik liepen in Leuven (in België) op zo’n Kerstmarkt. Wel 150 stands met koopwaar, twee pleinen vol. Meestal kitsch. Wel echte Belgische chocola. En warme ... Verder lezen
Zie de blog pagina voor oudere blogs.

Copyright © 2010-2019 Gereformeerde kerk vrijgemaakt Duiven-Velp   |   Privacy en cookies   |   ANBI