Actueel

Elke eerste zondag van de maand kerkdienst in de Ontmoetingskerk in Zevenaar

Elke eerste zondag van de maand is er een middagdienst in Zevenaar, met uitzondering van november. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De diensten worden gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Dokter Honigstraat in Zevenaar. De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp komt gewoonlijk bijeen in de SoW / Witte kapel in Duiven. Omdat het een streekgemeente is, organiseert ze ook bijeenkomsten in andere plaatsen in de regio.

Iedereen is van harte welkom in zowel de diensten in Zevenaar als de overige diensten in Duiven. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. "Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf", vertelt dominee Rob Nijhoff. Met de bijeenkomsten hoopt Nijhoff dat mensen zich laten prikkelen om stil te staan bij wat je soms echt bezig kan houden. "En dan op een hoopvolle manier. Serieus hierover nadenken, kan je helpen zelfstandiger en steviger in het leven te staan."

De Ontmoetingskerk bevindt zich in het centrum van Zevenaar. Er is parkeergelegenheid op het Masiusplein (dit is tegenover de Action). Als u de parkeerplaats verlaat naast de Coop dan komt u uit op de Dokter Honigstraat en de Ontmoetingskerk. Parkeren is gratis op zondag.

Locatie Ontmoetingskerk


Blog Rob Nijhoff

Ds. Rob Nijhoff blogt over wat hij tegenkomt en over wat hem bezighoudt. Hij is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Duiven-Velp.

Blog Datum (bestandsgrootte)
2019-10-16 Cadfael en Father Brown
16-10-2019 (186 kb)
Geestelijke detectives De boog kan niet altijd gespannen staan. Detectives zijn mijn geliefde ontspanning, als boek of film. Uiteraard ben ik er extra op gespitst wanneer geestelijken een rol spelen. In Midsomer Murders krijgen die soms een nare rol. Maar bij Inspector Lewis (https://www.imdb.com/title/tt0874608) is detective sergeant James Hathaway de sympathieke atleet én intellectueel. Hij studeerde theolog ... Verder lezen
Zie de blog pagina voor oudere blogs.

Copyright © 2010-2019 Gereformeerde kerk vrijgemaakt Duiven-Velp   |   Privacy en cookies   |   ANBI